Hondenuitlaatservice de Bollenstreek
Het leukste uitje voor de hond!
 
 
 

Wie zijn wij?

Wij zijn Laura en Jaap van Rijn, de trotse eigenaren van Hondenuitlaatservice de Bollenstreek. Wij zorgen voor een heerlijke wandeling voor uw hond, wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de hond uit te laten. Of gewoon, omdat u uw hond een leuk uitje met zijn soortgenoten gunt. 

Een stukje historie; Hondenuitlaatservice de Bollenstreek is in 2012 opgericht door Laura.

Laura:  Mijn  leven draait altijd al om dieren. Als kind was ik altijd bij de paarden te vinden. Later werden de honden favoriet. 
In 2012 heb ik mijn vaste baan als office manager opgezegd en ben ik mijn droom gaan verwezenlijken. Ik ben gestart met de opleiding ‘erkende hondenuitlaatservice’ bij de Martin Gaus Academie. Naast ervaring vind ik kennis ook erg belangrijk.
De opleiding bij de Martin Gaus Academie bestaat uit de volgende onderdelen: Rassenkennis, EHBO, gedrag en lichaamstaal, Recht en een veilige HUS in de praktijk. 
Met de aanschaf van een bus (met veilige, op maat gemaakte kennels, ventilatie en brandblusser) kon mijn droom beginnen. 
In 2013 heb ik de opleiding ABA bij Tinley Academie gevolgd.
Om vakbekwaam te blijven volg ik ieder jaar verschillende lezingen en workshops.

De uitlaatservice is de afgelopen jaren flink gegroeid. Daarom zijn Jaap en ik in 2015 gaan samenwerken. Ons wagenpark bestaat uit twee, compleet met kennels en brandblusser ingerichte, bussen. Veiligheid begint tenslotte bij het veilig vervoeren van de honden! In 2017 zijn wij getrouwd en zijn wij trotse ouders van onze dochter Ella. 

We hebben twee honden, Spencer & Amigo. Spencer, Duitse Herder, is in 2011 bij Laura komen wonen als herplaatser bij een (ouderwetse) KNPV trainer vandaan, toen 5 maanden jong. Hij heeft een aardige rugzak doordat hij als pup te hardhandig is aangepakt.
Amigo, Weimaraner, is ook als herplaatser van 5 maanden jong, bij ons komen wonen in 2014.
Onze hond Roxy is op 12-12-2017 overleden. Ze heeft de respectabele leeftijd van 14 jaar gehaald.


In oktober 2019 is Katharina Volle- van der Bent onze franchisenemer geworden. Wij waren al bevriend met Katha en toen wij op zoek waren naar iemand die net zo 'hondengek' is als wij was het eigenlijk niet meer dan logisch om met Katha te gaan samenwerken. Katha heeft Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim en Warmond als werkgebied. Ook Katha mag zich inmiddels gediplomeerd erkende hondenuitlaatservice noemen. 

Neem gerust een kijkje op de website van Katha; 

https://www.leuksteuitjevoorjehond.nl


 
E-mailen
Bellen
Instagram