Hondenuitlaatservice de Bollenstreek
Het leukste uitje voor de hond!
 
 
 

Wie zijn wij?

Wij zijn Laura en Jaap van Rijn, de trotse eigenaren van Hondenuitlaatservice de Bollenstreek. Samen met onze dochter Ella en onze Weimaraner Amigo wonen wij in Noordwijk. 

Wij zorgen voor een heerlijke wandeling voor uw hond, wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de hond uit te laten. Of gewoon, omdat u uw hond een leuk uitje met zijn soortgenoten gunt. 

Hondenuitlaatservice de Bollenstreek is in 2012 opgericht door Laura. 

Laura:  Mijn  leven draait altijd al om dieren. Als kind was ik altijd bij de paarden te vinden. Later werden de honden favoriet. 
In 2012 heb ik mijn vaste baan als office manager opgezegd en ben ik mijn droom gaan verwezenlijken. Ik ben gestart met de opleiding ‘erkende hondenuitlaatservice’ bij de Martin Gaus Academie. Naast ervaring vind ik kennis ook erg belangrijk.
De opleiding bij de Martin Gaus Academie bestaat uit de volgende onderdelen: Rassenkennis, EHBO, gedrag en lichaamstaal, Recht en een veilige HUS in de praktijk. 
Met de aanschaf van een bus (met veilige, op maat gemaakte kennels, ventilatie en brandblusser) kon mijn droom beginnen. 
In 2013 heb ik de opleiding ABA bij Tinley Academie gevolgd.
Om vakbekwaam te blijven volg ik ieder jaar verschillende lezingen en workshops.

Jaap en ik hebben elkaar in 2014 leren kennen toen ik met mijn Duitse herder Spencer in Katwijk, bij Jaap om de hoek kwam wonen. In 2016 zijn we samen als VOF met de hondenuitlaatservice verder gaan. En inmiddels zijn we getrouwd en hebben we een dochter, Ella. 

Op 4 oktober 2019 is Katharina Volle- van der Bent als franchisenemer van ons gestart. Zij was al een vriendin van ons. Toen wij een franchisenemer zochten was het eigenlijk niet meer dan logisch om dit avontuur samen met Katha aan te gaan. In memoriam onze lieve Duitse herder, Spencer 

24-05-2011                                                                                                  25-10-2020                                                                    


Onze Weimaraner Amigo


 
E-mailen
Bellen
Instagram