Hondenuitlaatservice de Bollenstreek
Het leukste uitje voor de hond!
 
 
 

Wie zijn wij?

Wij zijn Laura en Jaap van Rijn, de trotse eigenaren van Hondenuitlaatservice de Bollenstreek. Samen met onze dochter Ella, Weimaraner Amigo en Duitse herdershond Yara wonen wij in Noordwijk. 

Wij zorgen voor een heerlijke wandeling voor uw hond, wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de hond uit te laten. Of gewoon, omdat u uw hond een leuk uitje met zijn soortgenoten gunt. 

Hondenuitlaatservice de Bollenstreek is in 2012 opgericht door Laura. 

Laura:  Altijd al hou ik van de natuur, het buiten zijn en van dieren. Als kind was ik altijd bij de paarden te vinden.  Tijdens een andere fase in mijn leven kwam mijn eerste hond. Het hebben van een hond heeft mijn leven enorm veranderd en doen besluiten dat ik mijn droom achterna wilde gaan; werken met dieren en als 'eigen baas'. 
In 2012 heb ik mijn vaste baan als office manager opgezegd. Ik ben gestart met de opleiding ‘erkende hondenuitlaatservice’ bij de Martin Gaus Academie. Naast ervaring vind ik kennis ook erg belangrijk.
De opleiding bij de Martin Gaus Academie bestaat uit de volgende onderdelen: Rassenkennis, EHBO, gedrag en lichaamstaal, Recht en een veilige HUS in de praktijk. 
Met de aanschaf van een bus (met veilige, op maat gemaakte kennels, ventilatie en brandblusser) kon mijn droom beginnen. 
In 2013 heb ik de opleiding ABA bij Tinley Academie gevolgd.
Om vakbekwaam te blijven volg ik ieder jaar verschillende lezingen en workshops.

Jaap en ik hebben elkaar in 2014 leren kennen toen ik met mijn Duitse herder Spencer in Katwijk, bij Jaap om de hoek kwam wonen. In 2016 zijn we samen als VOF met de hondenuitlaatservice verder gaan. En inmiddels zijn we getrouwd en hebben we een dochter, Ella. 


In memoriam onze lieve Duitse herder, Spencer 

24-05-2011                                                                                                  25-10-2020                                                                    


Onze Weimaraner Amigo


 
E-mailen
Bellen
Instagram