Onze diensten


Wij bieden professionele begeleiding, aandacht en liefde voor uw hond wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om uw hond uit te laten.


Uw hond wordt in een groep met andere honden uitgelaten. Het wandelen samen met soortgenoten bevordert het sociale gedrag van de hond. Tijdens de wandeling kan uw hond naar hartenlust spelen en rennen of juist lekker snuffelen in het losloopgebied. Iedere keer weer een feestje!


Onze jarenlange ervaring leert ons dat de honden het meest baat hebben bij een stabiele roedel. Daarom nemen wij uitsluitend honden voor vaste wandelingen aan.
Wij bieden wel de mogelijkheid voor vaste klanten om op aanvraag een wandeling te ruilen of extra aan te vragen.


Tijdens de wandelingen maken wij foto’s en soms ook filmpjes. Deze worden dagelijks op onze Facebook pagina en Instagram geplaatst.


De HUS bussen van Hondenuitlaatservice de Bollenstreek zijn uitgerust met ventilatie, een brandblusser, EHBO spullen en op maat gemaakte kennels. De bussen worden wekelijks grondig gereinigd. Zo garanderen wij veiligheid en rust tijdens de ritten.


Heeft uw hond speciale zorg nodig? Denk aan het toedienen van medicatie. Hondenuitlaatservice de Bollenstreek biedt zorg op maat voor uw hond.


Voor onze wandelingen gaan we naar een losloopgebied in de regio. Wij hebben een ochtend en een middag wandeling.


Wij halen honden op uit Noordwijk binnen, Noordwijk aan zee, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg